Cum alegi ochelarii in functie de forma fetei

Cum alegi ochelarii in functie de forma fetei

Uneori, alegerea unei rame de ochelari se dovedeste a fi o sarcina dificila.

Desi s-ar putea sa ti se para foarte frumosi la prima vedere, nu toti ochelarii ti se potrivesc. Totul depinde de forma fetei, dar si de coafura pe care o porti.

Cele patru forme cele mai comune ale fetei sunt in forma: ovala, rotunda, inima si patrata. Pe telefon sunt o multime de aplicatii foto care te pot ajuta sa iti gasesti forma corecta. Apeleaza la o astfel de incercare si cu siguranta indrumarile te vor lamuri pas cu pas asupra ceea ce trebuie sa faci.

Fata triunghiulara/inima

Daca ai fruntea lata si barbia ingusta – ochelarii de tip aviator sau ochelarii fara rame sunt alegerea perfecta. Ochelarii de tip aviator, precum cei de aici, sunt potriviti pentru a oferi echilibru unui chip cu fruntea lata si cu barbia ingusta, datorita formei dn partea de jos a ramelor. Si ochelarii fara rame pot fi o solutie, deoarece nu subliniaza si mai mult partea de sus a fetei.

Fata patrata

Opteaza pentru rame subtiri, curbate si indrazneste sa experimentezi stiluri cat eye, care cu siguranta iti vor indulci trasaturile. Ramele rotunde si mai subtiri vor atenua caracteristicile unghiulare ale fetei.

Fata rotunda

Pentru acest tip de fata, cauta forme rectangulare si alege rame mai subtiri care adauga lungime fetei tale mai rotunjite. Deoarece fetele rotunde nu prezinta unghiuri dure, este sa mergi pe variante de rame unghiulare, iar un exemplu potrivit sunt ochelarii retro patrati.

Fata ovala

Ochelarii pentru fata ovala sunt cei cu rame ingrosate in partea de sus. Daca ai fata ovala si pometii obrajilor proeminenti, contrabalanseaza aceasta forma a chipului cumparand ochelari ai caror rame sunt ingrosate in partea de sus.

Fata dreptunghiulara

Ochelarii de soare sau ochelarii de vedere pentru fata trapezoidala au rame „injumatatite” sau rame „ochi de pisica” Daca fata ta este mai ampla la barbie, alege ochelari ai caror rame sunt prezente doar in jumatatea de sus sau o pereche de ochelari cu rame in stil „ochi de pisica”, pentru a-ti imblanzi trasaturile.

Alege ramele de ochelari in functie de forma fetei si vei obtine un aspect impecabil!

Ai nevoie de ajutor?

Te asteptam in cabinetele noastre:

• Str. Bdul Victoriei, nr.10 (langa Infostar)

0368 440 448

• Str. Toamnei, nr. 9 (vis-a-vis de Biserica)

0368 440 450

Postat pe

Jan 16, 2020

in

categoria

legate