De ce sa iti cumperi lentile Drive

De ce sa iti cumperi lentile Drive

Fie ca suntem soferi experimentati sau incepatori, avem nevoie de instrumente si dispozitive care sa ne ajute sa navigam prin traficul aglomerat si sa ne mentinem atentia asupra drumului. Lentilele Drive au intrat pe piata cu promisiunea de a oferi o viziune clara si confortabila in timpul condusului, aducand o noua perspectiva in domeniul sigurantei rutiere.

Lumina puternica a soarelui, farurile si reflexiile pot fi extrem de deranjante atunci cand te afli la volanul masinii.

Cercetarile multiple arata ca reflexiile deranjante pot reduce acuitatea vizuala a soferului cu pana la 30%, motiv pentru care este foarte important ca acestea sa fie eliminate.

La 63% dintre soferi le este teama ca vor fi orbiti atunci cand sofeaza noaptea. Peste 300,000 de accidente in trafic sunt cauzate la nivelul Uniunii Europene in fiecare an ca urmare a vederii slabe. 7 din 10 soferi seniori, care conduc fara ochelari acum, nu ar trece un test al vederii.

Tehnologiile inovatoare fac din lentilele drive un aliat de incredere pentru orice sofer.

Ce sunt lentilele Drive?

Lentilele Drive sunt lentile oftalmice special concepute pentru a imbunatati experienta de conducere a soferilor. Acestea sunt fabricate utilizand tehnologii avansate si materiale de inalta calitate, astfel incat sa ofere o claritate optica superioara, contrast imbunatatit si protectie impotriva reflexiilor neplacute.

Beneficiile lentilelor Drive:

• blocheaza reflexiile, indiferent de vreme,

• se adapteaza atat in interiorul, cat si in exteriorul masinii,

• elimina necesitatea schimbarii ochelarilor de fiecare data cand se schimba conditiile de luminozitate,

• maresc contrastul culorilor,

• imbunatatesc claritatea vederii si perceptia adancimii,

• imbunatatesc siguranta soferului.

Lentilele Drive au revolutionat experienta de conducere, aducand siguranta rutiera la un alt nivel. Acestea ofera soferilor o viziune mai clara, un contrast imbunatatit si protectie impotriva reflexiilor neplacute, toate contribuind la un condus mai sigur si mai confortabil.

Tu vezi bine cand sofezi?

Vino in cabinetele Bijuvision pentru a afla mai multe informatii despre beneficiile acestor lentile.

Postat pe

May 30, 2023

in

categoria

legate