Lentile drivewear

Lentile drivewear

Conduci mult?

Lumina puternica a soarelui, farurile si reflexiile pot fi extrem de deranjante atunci cand te afli la volanul masinii. Cercetarile arata ca protectia ochilor impotriva razelor solare nu este suficienta pentru soferii purtatori de ochelari. Tehnologiile inovatoare fac din lentilele drivewear un aliat de incredere pentru orice sofer.

- sunt lentilele cu filtru polarizant performant, ce asigura eliminarea reflexiilor de lumina la contactul acesteia cu suprafete plane naturale (apa, zapada, iarba, piatra) sau artificiale (asfalt).

- isi modifica culoarea si gradul de transmitere a cantitatii de lumina, in functie de conditiile mediului inconjurator.

- ofera protectie completa fata de radiatiile UVA si UVB,

- lentilele speciale pentru condus se pot face si cu dioptrii,

- sunt eficiente, nemaifiind necesara schimbarea ochelarilor in functie de factorii meteorologici.

Caracteristicile lentilelor pentru condus:

 Culoarea

 Polarizarea

 Gradul de transmitere a luminii.

De ce sa alegi lentilele drivewear?

• blocheaza reflexiile, indiferent de vreme,

• se adapteaza atat in interiorul cat si in exteriorul masinii,

• elimina necesitatea schimbarii ochelarilor de fiecare data cand se schimba conditiile de luminozitate

• maresc contrastul culorilor,

• imbunatatesc claritatea vederii si perceptia adncimii

• imbunatatesc siguranta soferului.

Lentilele drivewear se coloreaza astfel:

colorare verde/galben

- vreme nefavorabila, conditii de luminozitate scazuta, in interiorul masinii lentilele vor avea o colorare verde/galben (optimizeaza intensitatea luminii si imbunatatesc contrastul),

• colorare cupru

- in cazul unei luminii foarte puternice, in interiorul masinii, culoarea lentilei se transforma in cupru, absorbind lumina pana la 78%, conferind o buna vizibilitate pentru condus,

• colorare maroniu inchis

- lentilele drivewear sunt eficiente  si in exteriorul masinii impotriva luminii puternice, acestea schimbandu-si culoarea in maroniu inchis, absornind lumina pana la 88%.

Lentilele drivewear sunt indispensabile celor care conduc in mod frecvent, deoarece se adapteaza atat la lumina naturala, cat si la razele UV, oferind o vedere optima pe toate tipurile de lumina si in toate conditiile meteorologice.

Postat pe

Oct 10, 2019

in

categoria

Oftalmologie
legate