Ochelari 3D

Ochelari 3D

Vizionarea unui film 3D poate fi foarte incitanta, dar pentru a va bucura pe deplin de experienta trebuie sa purtati ochelari 3D speciali. Acest lucru poate ingreuna lucrurile pentru o persoana care poarta ochelari de vedere.

Cum porti ochelari 3D daca porti deja si ochelari de vedere?

Pare o problema fara solutie, dar, din fericire, sunt multe lucruri pe care le poti face pentru a te bucura de filme 3D chiar daca trebuie sa porti ochelari.

Iata cateva sfaturi.

1. Poarta ochelarii 3D peste ochelarii tai

O solutie simpla pentru a purta ochelari 3D cu ochelari obisnuiti este sa ii porti deasupra. Acest lucru poate fi putin inconfortabil, dar este cu siguranta cea mai usoara solutie la care poti apela.

Unele cinematografe ar putea avea ochelari 3D speciali proiectati pentru a fi utilizati peste ochelari. Acestea sunt putin mai incapatoare decat ochelarii traditionali. Chiar si fara ochelari speciali, in general, puteti potrivi ochelarii 3D peste o pereche de ochelari obisnuiti fara nicio problema.

2. Cumpara ochelari speciali

Unii producatori fac ochelari cu clipuri speciale care pot fi purtati atunci cand vizionezi filme 3D. Acesti ochelari sunt proiectati pentru a fi purtati cu ochelari de vedere obisnuiti. Acest lucru va necesita sa investesti in ochelari speciali inainte de a viziona emisiunea sau filmul. Acesti ochelari reprezinta o investitie buna daca te uiti in mod regulat la filme 3D.

3. Poarta lentile de contact

O alta solutie simpla este sa eviti purtarea ochelarilor atunci cand vizionezi un film 3D. Daca ai lentile de contact, este posibil sa iti doresti sa le porti in loc de ochelari. Ochelarii 3D pot fi purtati cu usurinta cu lentile de contact. Poarta lentilele de contact numai daca ai o reteta pentru lentile de contact; nu imprumuta niciodata lentilele altcuiva, deoarece acest lucru poate duce la infectii si alte probleme oculare.

4. Daca nu vrei sa apelezi la niciuna dintre variantele de mai sus, poti opta oricand sa urmaresti acel film in versiunea normala – 2D

Multor purtatori de ochelari de vedere li se pare complicat sau inconfortabil sa mearga la un film 3D, asa ca orefera sa urmareasca versiunile normale alea acelor filme, in timp ce altii considera ca vizionarea 3D le poate afecta si mai tare vederea.

Asadar,  aceasta este o optiune buna pentru cei care doresc sa se bucure de povestea unui film fara bataia de cap a 3D, insa trebuie sa stii ca nu vei trai la fel de intens acel film si ca nu te vei putea bucura de efectele speciale. Mai mult decat atat, vizionarea unui film obisnuit cu ochelari 3D nu va crea un efect 3D.

Deci nu te descuraja! Chiar daca trebuie sa porti ochelari de vedere, poti viziona filme 3D!

Postat pe

Mar 17, 2022

in

categoria

legate