Ochelari sport cu dioptrii

Ochelari sport cu dioptrii

Daca esti purtator de ochelari de vedere si iti place sa practici sport, atunci ochelarii de sport cu dioptrii sunt alegerea perfecta pentru tine. Ei te ajuta sa practici sportul preferat fara impedimente. Acesti ochelari au un design diferit, fiind mult mai rezistenti la socuri si lovituri, avand ramele si lentilele mult mai dure.

In functie de tipul sportului, poti alege varianta de fixare banda elastica, cu brate de plastic sau combinat.

In cazul in care te-ai hotarat sa iti achizitionezi ochelari sport cu dioptrii, iti recomandam sa consulti un specialist in optica medicala care te poate consilia in procesul cumpararii.

Atunci cand iti alegi ochelarii de vedere pentru sport trebuie sa tii cont de anumite aspecte, iar confortul este cel mai important. Daca ramele sunt mult prea largi, exista riscul ca ochelarii sa iti cada de la ochi, atunci cand alergi. Ochelarii trebuie sa fie suficient de aproape de ochi pentru ca lumina sa nu treaca pe langa ei, iar in acelasi timp genele nu trebuie sa atinga lentilele.

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este greutatea ochelarilor. Opteaza pentru rame si lentile usoare.

Se poate intampla ca, in functie de rama aleasa sau conformatia fetei tale sa fie nevoie de ajustari specifice ale lentilei (cum sunt curbarea acesteia, pozitionarea corecta fata de distanta pupilara, etc.).

Purtarea ochelarilor de vedere nu trebuie sa te impiedice sa te bucurati din plin de practicarea sportului pe care il iubesti. Numerosi  sportivi  poarta  ochelari  de  vedere, fie pentru  miopie, hipermetropie, astigmatism. Aceste dioptrii pot fi incorporate in ochelarii  utilizati  pentru  alergat, bicicleta, inot, scufundari subacvatice, jogging, fotbal, baschet, tenis de camp etc.

Recomandarea noastra este sa porti ochelari de vedere pentru sport deoarece:

▪️sunt mai rezistenti la socuri si lovituri,

▪️ofera o vedere periferica clara,

protejeaza ochii,

▪️ofera libertatea de miscare (detin un snur reglabil sau o banda elastica ce se fixeaza pe cap, neexistand riscul ca acestia sa cada in timpul activitatilor sportive).

Postat pe

Nov 11, 2021

in

categoria

legate