Trateaza miopia cu MiYOSMART

Trateaza miopia cu MiYOSMART

Trateaza miopia copilului tau cu lentilele revolutionare MiYOSMART!

MiYOSMART este o metoda non-invaziva adecvata pentru copii, sigura, usor de utilizat, care contribuie la reducerea ratei de progresie a miopiei la copii si tineri.

In anul 2018, lentila MiYOSMART a castigat Premiul de Aur, Marele Premiu si Premiul Special de Aur al Expozitiei Internationale de Inventii din Geneva, Elvetia. In anul 2020, a castigat premiul Silmo d'Or in categoria „Vedere” la Targul de optica Silmo de la Pari

Lentilele MiYOSMART folosesc tehnologia D.I.M.S. (Defocus Incorporated Multiple Segments – segmente multiple incorporate de defocalizare) si au demonstrat ca pot incetini progresia miopiei cu aproximativ 60% si o pot stopa in aproximativ 21,5% din cazuri.

In urma studiului clinic de 2 ani asupra copiilor care sufereau de miopie, a reiesit ca purtarea ochelarilor cu lentile MiYOSMART a incetinit progresia miopiei, in comparatie cu copiii care purtau ochelari cu lentile monofocale standard, rezultatele fiind publicate in British Journal of Ophthalmology.

Beneficii:

- care corecteaza eroarea de refractie miopica si in acelasi timp incetineste eficient progresia miopiei in medie cu 60%,

- materialul din care sunt concepute lentilele este rezistent la impact si sigur pentru copiii activi,

- ofera protectie UV.

Acum puteti achizitiona acet tip de lentile si din cabinetele #BijuVision!

📌Str. Bdul Victoriei, nr.10 (langa Infostar)

📌Str. Toamnei, nr. 9 (vis-a-vis de Biserica)

Sursa info & foto:

hoyavision.com

Postat pe

May 5, 2022

in

categoria

legate